bitki bazlı et için ürünler (6)

Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa

Baharat 'BBQ Balık' - HoReCa

Izgara balık yemekleri - her zaman lezzetli ve özgün. Baharatımızla, balık gerçekten şenlikli, aromatik, yumuşak ve çıtır çıtır olacak. Izgara için, yoğun etli, çok kemikli ve yağlı olmayan her türlü balık uygundur. Nehir balığı söz konusu olduğunda, bütün olarak veya parçalar halinde pişirilebilir. Baharatı zeytinyağı ile birleştirin ve sosun demlenmesine izin verin, ardından balığı elde edilen sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160
Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Baharat 'Steak ve mangal için' - Paketler

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve ismi Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. Barbekü için baharat karışımının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşur; bu bileşenler barbeküye eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Malzemeler Deniz tuzu, kişniş, kimyon, toz kırmızı biber, hardal (tohum), karabiber, kuru sarımsak, kuru domates, kırmızı acı biber. Kullanım için Baharatı, marine sosu hazırlamak ve evde pişirilen barbekü, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 34,0 Yağ (g / 100g)… 5,9 Karbonhidrat (g / 100g)… 10,6 Enerji değeri (kcal / 100g)… 232
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Biftek ve barbekü baharatı - HoReCa

Biftek ve barbekü baharatı - HoReCa

Şiş kebap, Kafkas mutfağının bir yemeği olarak kabul edilir ve adı, Türkçe "şiş" kelimesinden gelmektedir - şiş. Böylece, "kebap" kelimesi kelime anlamıyla şişte kızartılan bir yemeği ifade eder. "Kraliyet baharatı" adlı mangal baharatının içeriği yalnızca doğal bileşenlerden oluşmaktadır; bu baharat, mangala eşsiz bir baharatlı tat ve aroma katacaktır. Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Kullanım Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Tat Orta derecede acılık verir. İçindekiler Deniz tuzu, toz kırmızı biber, ezilmiş kişniş, hardal tohumları, kimyon, ezilmiş karabiber, kırmızı acı biber dilimleri, kuru sarımsak, kuru domates. Besin değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 9,0 Yağ (g / 100g)… 9,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 27 Enerji değeri (kcal / 100g)… 229
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Baharat 'BBQ Tavuk' - HoReCa

Barbekü tavuğu, doğada hafif bir piknik için iyi bir seçenektir, ancak evde fırında da pişirebilirsiniz. Zengin baharatlı ve acı bir tat ile, mükemmel seçilmiş malzemelerle hazırlanan BBQ Tavuk baharatı ile iştah açıcı, çıtır bir kabuk kazanacaktır. Baharatı zeytinyağı ile karıştırın, sosun demlenmesine izin verin, ardından tavukları elde edilen sosla bulayın. Marine olmasına izin verin ve tel ızgarada pişirin. Kullanım Alanı Marine yapmak için baharatı kullanın ve barbekü, ızgara tavuk veya diğer kümes hayvanları için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı Malzemeler İyotlu tuz, kuru soğan, kuru sarımsak, ezilmiş beyaz biber, toz kırmızı biber, kekik, tarhun, keklik otu, fesleğen, kırmızı pul biber, kekik, biberiye. Besin Değeri 100 gr. Başına Protein (g / 100g)… 6,0 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 28,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 150